Ocet z granátového jablka

Na českém trhu je ve velké převaze a možná jedniný ocet z granátového jablka od firmy Sun and Seed. Ocet se vyrábí z divoce rostoucích granátových jablek rostoucích na středomořských pahorcích.

Ocet má čerstvou, ovocnou chuť, je výborný do salátových dresinků a sladkokyselých jídel. Má vysoký obsah vitamínu C, také je bohatým zdrojem kyseliny listové, vitamínu A a E a obsahuje množství minerálů včetně vápníku, draslíku a železa. Granátová jablko jsou jedním z největších zdrojů přírodních antioxidantů, ocet vyrobený z nich je proto na antuoxidanty velmi bohatý.


UPOZORNĚNÍ:

! Účinky zde uvedené není možné brát jako 100% funkční léčbu různých onemocnění a to ani v případě, že je v popisu toto onemocnění uvedeno! Není možné zanedbávat rady lékaře. Uvedené informace o účincích jsou čerpány ze starých herbářů, odborných publikací a v neposlední řadě se opírají o přímé zkušenosti uživatelů.

! Přírodní produkty všeobecně pojato neslouží k léčbě akutních onemocnění, jako jsou například infekční onemocnění (bakteriálního nebo virového původu). Mohou však pomoci při jejich prevenci, mohou se použít jako podpůrná léčba při léčbě klasické nebo na tzv. doléčení.

! Přírodní produkty všeobecně pojato neslouží k léčbě závažných chronických onemocnění, kdy by vysazení klasických léků vedlo ke zhoršení zdravotního stavu nebo ke smrti pacienta (například cukrovka, roztroušená skleróza a mnoho jiných). Mohou však pomoci při jejich prevenci, mohou se použít jako podpůrná léčba při léčbě klasické.

! Přírodní produkty všeobecně pojato neslouží k léčbě těžkých úrazů. Mohou se však používat jako podpůrná léčba k posílení těla, pro regeneraci a zhojení.

Kopírování textů těchto stránek není dovoleno.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky